Не питав імені, 35+-. Повія Львів

5
(1)

фото

Тел.
Проститутки Львов
На днях в телеграм написала мені фея. шо приїхала до Львова і не проти зустрітись. Ще півроку тому з нею мали зустрітись, але як я зрозумів — вона живе в Стрию, і часто буває за кордоном, тому не мала часу. Квартиру зняла на Вірменській 29, але це подобово, тому думаю там більше її не буде.
Ціну назвала 2к грн за 2 години. Спитав за допи, то сказала мбр входить  в ціну, еакулювати можна в рот або на тіло, місце її.

Фото прикріплені її, подумав шо за таку ціну і такі умови взагалі шикарно. Домовились зустрітись наступного дня.
Раз 10 просила мене купити шампанське, бо так їй буде веселіше, трохи насторожило але купив.

Домовились зустрітись на 15:30 — я трохи спізнився, хвилин на 15, але думаю ну раз є 2 години то нічого страшного.

Зустріла в звичайному одязі, обличчя приємне, сіли трохи поговорити, випити шампанського, покурила сигарету і пішла в душ. Квартирку зняла не дуже хорошу, але ліжко було досить велике, тому сайдьот. Розмовник з неї ніякий, весь час якусь дурню меле, 20 раз повторила шо квартира за такі гроші гавно,  і сама сміється зі своїх жартів.

Виявилось, що ми на мамбі познайомились, бо вона каже шо більше ніде не появляється, але зараз не сидить бо то руснявий сайт. Глянув в телеграмі, то ще в 20 році в контактах в мене появилась.

Прийшла з душу вже в бодіку, лишня вага присутня, достатньо цилюліту і дряхла попа але груди просто топові, великі. і тверді, теж раз 5 повторяла шо це натурал. хоча я не питав)

приступили до діла — почали з мінету, просив її не спішити, бо відчував шо швидко припливу, але шось не дуже слухала. Сам процес не дуже, більше працює рукою ніж ротом, швидко приплив, почав еакулювати в рот, але щвидко віддьоргнулась і додрочила мені на тіло(хоча казала шо можна в рот). Серветок не дала, просто відправила в душ)

Вийшов з душу. ше трохи послухав яка квартира стрьомна за ці гроші і шо до війни було краще, за хвилин 15-20 пішли на другий захід. Знову почали з мінету, але так як він в неї ніякий то і завестись я вже не міг, на напівстоячий член наділа презерватив(казала шо німецькі, дорогі, топова якість), але діла не було, нормально підняти не змогла і просила так входити, ну звичайно шо далеко я так не зайшов  і казав давай ше раз попробуй нормально підняти. Дістала якийсь масажер для клітора і почала то яйця масажувати то собі клітор ним. Ну і підняти звичайно не змогла. Я подумав, ок — є ще багато часу. давай перепочину ше 15 хв і попробуєм знову. Сказала шо може поки зробити масаж. Кажу ок, роби. Каже — ой, я забула масажне масло, буду на суху масажувати. Ну масаж десь на рівні мінету, тільки на суху. Помасажувала 15 хв, я  кажу ок, давай вернемось до діла. У відповідь чую — що вже нема часу, лишилось 20 хв — це тобі шоб душ прийняти. Я кажу, що душ можу дома прийняти, давай ще захід. Каже що ні, більше не буде. час вийшов. Це було 17:10. Домовлялись на 2 години. Я мав прийти в 15:30, прийшов 15:45.

Почала казати шо за таку ціну я більше ніде нічого не знайду і вона відпрацювала. Мої аргументу — що вона сама собі ціну поставила, умови, послуги і ціну на неї не повпливали. Ну оскільки процес ітак був не дуже то я не бачив сенсу дальше шось доказувати. Зібрав речі і пішов.

В підсумку з плюсів можна виділити лише топові груди, процес ніякий, спілкування теж не дуже, дівчинка стараєтсья себе вести мило, але в підсумку демони її побороли.

Интим услуги

Для полного просмотра - Авторизуйся


_________
отзывы о проститутках Львов

1293

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 5 / 5. Количество оценок: 1

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
4
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x