Ім’я забув 41. Індивідуалки Львова

5
(1)

фото

Тел.
цінова категорія: Проститутки Львов за 1000 грн.
Був в неї 2 рази. Тому відгук буде з урахуванням обох походів. На мою суб’єктивну думку, це поки найкращий варіант для отримання задоволення та непоганого проведення часу.
Її досить важко вицепити. У більшості випадків, абонент недоступний. Треба моніторити ukrgo — як буде оголошення, тоді можна зустрітися. Так виглядає, що в інший період її у Львові немає.

Приймає вона на вул. Гоголя, 9. Дзвоню, домовляюся, приходжу. Зустрічає блондинка десь 40-45 років, приємної зовнішності, привітна, пропорції як на фото (фото дійсно її), у корсеті, на каблуках. Квартира непогана, все чисто, прибрано, здоровенне ліжко.

Мені сподобалося, що з нею можна поговорити про що завгодно і вона при цьому не буде тебе грузити. Гроші на початку, дає чистий рушник і в душ. В душі, до речі, купа антисептиків на вибір. Вона якийсь один хвалила дуже, обидва рази його бачив і обидва рази забув його назву. Тут зроблю ремарку, що в душі варто нормально 5 точку свою вимити, бо ця дама скажімо так приділяє їй достатньо уваги.

По процесу. Прелюдія в неї довга, поки сам скажеш, до основного процесу можна і не дійти. Конкретно старається тобі догодити, енергійний мінет з заглотом, повністю брала при чому. Пропрацьовує яєчка і нижче. Тут відразу треба казати чи воно подобається чи ні, бо вона може зайти задалеко. Постійно мені пропонувала масаж простати, другого разу пропонувала страпон навіть, але побачила, що то не для мене і відстала.

Далі попросив присісти зверху, бо груди має шикарні — трохи висять, але великі і повні, бавитися з ними, то просто клас. Швидко приплив. Все гарно обтерла салфетками і каже перевертайся на масаж. Масаж теж досить непоганий, дуже розслабляє. Паралельно можна поговорити про всякі дурниці.

КАК НА СЧЕТ ЭТОЙ ?  Ксюша, 32+ Індивідуалки Львів

Далі другий захід. Знову довга прелюдія. Поставив раком і вперед. Через пару хвилин, вона мені запропонувала її анально відтарабанити і безплатно при чому. Але мене воно не дуже цікавило, що і сказав. Раком і закінчили. Рушник і в душ.

Загалом, враховуючи ціну, все на вищому рівні, ставлення, процес, за часом вона взагалі не слідкує, але по факту година це 2 закінчення. Робить практично все що просиш, і навіть сама щось пропонує.

Интим услуги

  • ВД — 4 з 5
  • МИ — 4 з 5
  • МН — 5 з 5
  • КС — 5
  • АС — є (ціни не питав)
  • МБР — є (ціни не питав)
  • ЦВ — 1000 грн.

Поціновувачам жінок постарше рекомендую, сам піду ще явно не раз.

Інші відгуки по номеру:

Повії Львова. Пишногруда Блондинка, 42

Світлана 42. Повія Львів

Без імені + 40. Повії Львів

відгуки про повій Львів

2411

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 5 / 5. Количество оценок: 1

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
9
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x