Каріна 36. Індивідуалки Львів

0
(0)

фото

Тел.
цінова категорія: Проститутки Львов за 1200 грн.
Побачив її чи їх оголошення на ukrgo, набрав. Підняла, озвучила ціну 1200, пропонувала допи у вигляді мбр і аналу, але мене воно не дуже цікавило, тому ціну не питав. Сказала, що їх двоє. Вирішив перевірити, що там до чого. Локація — площа Св. Теодора, 5. Цікаво, що цією адресою, буквально через 10 м приймає також ця особа https://www.despero.net/?p=43214 , в якої я був тиждень перед тим.

Прийшов, піднявся на потрібний поверх, відчинила двері блондинка, досить непогана на вигляд, великі груди (3,5 або 4 розмір), повнувата фігура, але років їх було явно за 40. Її подруги не було, тому і вибору теж не було.

Але то все квіточки. Квартира то був повний пздц. Однокімнатна, підлога брудна, купа всього порозкидувано, два коти. Вішалки нема, було лише повне шерсті крісло. Я взагалі дивуюся як я не втік, коли то побачив. Але досвід, то є досвід, тому думаю ладно побачимо, що буде далі.

Далі розрахувалися, дала тапки, рушник і в душ. В душі обстановка була не краща. Вийшов, вона вже чекала роздягнута. Почала з мінету, обрезинила і вперед. Видно, що старається. Робить повільно, але досить непогано. Далі сказав, щоб залазила зверху. Компресія присутня, старається догодити. Так і приплив.

Далі попросив, щоб зробила масаж, чим вона і зайнялася. Я їй сказав, що другого заходу вже не буде, бо та обстановка хаосу та бруду в квартирі не сприяла інтимній атмосфері. Після 15-20 хв масажу пішов в душ. Потім ще мусив обтріпуватися від тої шерсті. Як виходив вже, то з’явилася її подружка — якесь чудо на вигляд — з іншим клієнтом.
Интим услуги

КАК НА СЧЕТ ЭТОЙ ?  Повія Львів. Даша 28

Для полного просмотра - Авторизуйся


отзывы о проститутках Львов

724

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x