Анжела 43. Індивідуалки Львова

5
(1)

из объявы

Тел.
цінова категорія: Проститутки Львов за 1500 грн.

Був в цієї жіночки в кінці січня. На той момент приймала на вул. Шевченка, 38. Сама квартира розташована в новобудові. При вході зустріла явно не жінка 43 років, а десь за 50. В очі кинулися відразу її накачані губи, що виглядало досить смішно, і латексні чи шкіряні чоботи вище колін, що вже було не так смішно. Фігура повна, добрих 75 кг. Живіт пробує приховати корсетом, який не знімала. Сама квартира простора, непоганий ремонт, підігрів підлоги і все таке. Розрахувався, отримав рушник, пішов в душ. Антисептиків не бачив, але рушник ніби був свіжий.

Вийшов, покликала в кімнату. Вона далі була в корсеті, тільки зняла верхню частину на грудях. Груди досить непогані, хоч і висячі. Перейшли до діла. Почала з мінету, одягнула резинку ротом. Відчуття просто ніякі, от просто жодних. Дивишся ніби робить щось, але по факту нічого не відчуваєш. Поставив раком. Компресія присутня, хоч і не дуже, через певний час кінчив. Зняла резинку, обтерла все салфетками.

Далі, вона мені така говорить: ну що мені розкажеш. Чого я їй мав взагалі щось розказувати взагалі не поняв. Потім почалася розмова про якусь діч. Ставлення зверхнє, постійно дивилася в дзеркало, що було з боку біля ліжка, чи перевіряла телефон. Через хв 10, кажу давай другий раз, бо слухати вже було неможливо. Знову обрезинила, нульовий мінет. Каже мені давай в місіонерку. Коли вона мене взяла ззаду в кліщі тими латексними чоботами, яких не знімала протягом всього процесу, ерекція сказала до побачення. Вона далі пробувала по всякому, але нічого більше не вийшло. Пішов в холодний душ і на тому все закінчилося.
Интим услуги

КАК НА СЧЕТ ЭТОЙ ?  Львів. Салон вул. Вірменська 25

Для полного просмотра - Авторизуйся


отзывы о проститутках Львова

1486

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 5 / 5. Количество оценок: 1

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
4
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x