Не памятаю 18-24. Індивідуалки Львів

0
(0)

из объявы

Тел.

Приймає на Січових стрільців. Домовився про зустріч, піднявся. Велика квартира у стилі Пшонки, де кожна дівчина має свою кімнату. Зустріла, фото її, виглядає непогано, хоч і жирненька, але без виваленого пуза. Заплатив і пішов в душ. Коли повернувся, дівчина тупо лежала і дивилась в телефон. Вперше бачу, що мені треба підганяти і заставляти її щось робити. Відклала телефон. Спробувала обрезинити ротом, не получалося, натянула рукою і почала надрочувати дивлячись в потолок😂 Перейшли до сексу.

Виявляється погоджується лише на одну позу, лежачи розтавивши рогатку. Звуки награні. Компресія нульова, хоч дівчина молода. Якось кінчив. Ви думаєте, що перед заходами може бути масаж чи просто розмова по душам? Ні, ця тупо лягла і почала гратись в телефоні. Я прифігів, на що отримав відповідь «хочеш, дрочи» Ок, підняв член. Спробував ще раз, але вже після цього всього не кінчив враховуючи таке ставлення і компресію виду «чорна діра». Зібрався і пішов.
Не раджу нікому. Ставлення, як до лайна. В сексі повний нуль. Виїзджає лише через молодість, реальні фото і відносно непогану зовнішність. Замітив, що міняє номера телефонів.
Интим услуги

Для полного просмотра - Авторизуйся


отзывы о проститутках Львів

813

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

КАК НА СЧЕТ ЭТОЙ ?  Ім'я не питав 42-45. Повія Львів

ПОХОЖИЕ ЗАПИСИ

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x