36. Проститутки Черкасы

0
(0)
проститутки фото

фото

Тел.
Проститутки Черкассы
Чорновола 120. Був з цією панянкою вже раза три. Але так і не спитав як її звати)) або забув. в вайбері підписана Україна переможе. Просить писати суто в вайбері і не дзвонити, шо не є проблемою бо якраз не люблю дзвонити до не перевірених, краще написати. Перший раз домовились про зустріч, приїхав, і так як давно не був із жінкою хотів побавитись цицьками (вони в неї доволі непогані) ну і так як домовлялись на годину то і не було куди спішити, так як я був майже впевнений що на два рази не стягну вирішив один але норм собі намацатись нащупатись так сказати.
Трохи харилась що я перебивав її мінет тим що хотів пожмякати груди, жалілась що розраховувала що я швидко за 5хв кінчу і вона побіжить по своїм справам. Але таки якось дотис щоб не нила. Від мінету так і не кінчив, чим знову її розчарував)) положив в місіонерку і за два пихи таки приплив, дала кінчити на живіт.

Другий раз домовився що приїду, приїхав трохи зачекав (вона завжди приїжджає на квартиру) зайшли, вже по факту сказала що тільки орал, бо завтра до лікаря і тд. думаю та пофіг. Але надіявся що хоч скине щось, бо якби не попередила і тд, але ні, 1,5к як і було, ну думаю хер з тобою давай, ітак їхав і треба було спустити, але думаю фіг там, той раз точно два рази будеш працювати. Ну відпрацювала гуд, обидва рази дала кінчити на груди, маю сказати сосе добре, яйця не облизує нічого такого, але досить глибоко бере.

Третій раз мені ппц було впадло їхати в Черкаси (я живу в сусідньому селі без тачки) спитав чи має знайомого таксиста щоб приїхав мене забрав за не всі гроші світу. Так як на той раз вона відразу сказала що можливий лише орал то вже і погодився, але ціну зкинула до 1к. Домовились що приїде мене забере і в машині все зробим. Приїхали все норм, запаркувались подалі від дороги, таксист пішов на шухер до дороги, вона мені відсосала, кінчив в презику (недуже хотілось мужику машину заляпати) нехотячи спитала чи буде 2й раз (попутньо вдягаючись) я так все прикинув подумав шо не потягне витягнути з мене 2 раз тай на тому попрощались, підкинули мене звідки брали і все.

Всі рази скидав гроші на картку що теж зручно, бо готівки не люблю.
Интим услуги

Для полного просмотра - Авторизуйся


________
отзывы о проститутках Черкассы

1497

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x