Повії Львів. Імя не питав 27

0
(0)

фото

Тел.
Повії Львова

Знаходиться на вул. Липинського.
З даною феєю хотів зустрітися давно, але все якоь не виходило. І от одного вечора зявилась можливість зустрічі. Зідзонились, про все домоились. Приїхав, скинула ключі з 2 поверху від підїзду. Зайшов до хати — зустріла худенька брюнеткатточно як на фото. Розрахувався. дала рушник і пішов у ванну. Вийшов, зайшов в кімнату — фкя вже була роздягнута на ліжку з телефоном. Чесно кажучи в одязі було краще. груди — 0р.(дошка одним словом), а хотілось трохи пожмякати ))).

Перекинулись словом і взялися до процесу. Гуму нятягнула руками і почала сосати. Впринципі непогано, але постійні розмови з її сторони постійно відволікали. Щоб якось хоть трохи закрити рот, положив її на спину, запхав свого дружка і тут сюрприз — вівдчуттів повний ноль. Роздовбана дирка в хлам. Що зверху, що ззаді, що збоку одинаково. Так і нічого не вийшло. Озвучки ніякої, як якесь бревно. Щоб хоть якось закінчити процес кажу «давай МБР». Чесно признаюсь — це був мій перший мбр. Сподобалось. Мабудь єдине що сподобалось. Повністю кінчити в рот не вдалось, наполовині встигла витягнути, але тошо в рот непопало, попало на лице і волося. Після чого задзвонив телефон і пішла в кухню говорити, перед тим попросила бути тихо. Мабудь чи хлопець чи чоловік дзвонив …. Незнаю …  повернувшись сказала що має термінову розмову і що за півгодини поверну гроші. Так як на другий захід не було  бажання йти, тому погодився. Дальше душ, дорозрахунок і додому.

Загалом якби не була така роздовбана, неговорила постійно по телефону і не переписувалась в телефоні постійно можливо ще бприйшов раз, а так нерекомендую. Можливо прийшов не в той момент до неї, або ще що. але клієнтоорієнтованості, мені здалось що в неї ноль. Всіх називає пацієнтами а не клієнтами.
Інтим послуги

КАК НА СЧЕТ ЭТОЙ ?  Повія Львів. Варя 39

Для полного просмотра - Авторизуйся

отзывы о проститутках Львова

312

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
2
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x