Анастасія 36, повії Харкова

5
(1)
харьковские индивидуалки

фото


ценовая категория: проститутки Харькова за 1500 грн.
Довелося бути у відрядженні у Харкові. Спочатку думав маячню якусь в об‘яві написала. Хто не хоче познайомитись із телезіркою? Цікаво було поспілкуватися з нею. Телефонував декілька разів. Після декількох невдалих спроб нарешті підняла слухавку. Оголосила адресу. Салтівське шосе 145 перехрестя з вулицею Руслана Плоходька.
Сказала що фото її стовідсоткове. Приїхав. На поверсі вже чекала на мене панночка в білизні та панчохах.з вухами киці. На вигляд молодша, ніж вказала у повідомленні. Фото можна сказати її. Але зустріла з такою пикою наче її хтось примушує працювати. На обличчі написано «хулі ти сюди приперся, чмо?»

По діалогу безхатченки  відпочивають. Несе усіляку маячню.  Що не діє на гарну ерекцію. Не знаю як інші шльондрограї її шмандолять. Вона усім своїм незадоволеним поглядом відштовхує. Треба було піти від неї, але я залишився. Порахував гроші. Наголосив, що хочу чогось цікавого. МБР та анал. Сказала що МБР не зробить. Запропонувала анальну затичку. Можна еякулювати на обличчя. Вставила ту затичку в дупу. Почала робити мінєт. Дуже погано. В’яло. Пика увесь час незадоволена. Дуже лінива у сексі.  Залізла зверху трохи по стрибала. Щоб не бачити її обличчя поставив її рачки засунув в дупу. Декілька фрікцій. Відшмандолив її в дупу і вилив на пику. Побігла вмиватися. Пішов в душ. Вертаюсь, вона лежить на ліжку вишиває. Сказав їй «знаєш як я класно злився?» вона каже «ні не знаю і знати не хочу» Одягнувся, взувся а їй і в вус не дмухнуло.так і залишилася вишивати. Таке ставлення до клієнтів тільки відштовхує. Ще й зіркою себе величає сволота. Про олігарха мріє. З такою пикою сапу в руки і на город.
ВД-4

МН-2 хатинка радянських часів й по хаті бігає чорна кішка.

МІ-2-

КС-2

АС-3

МБР-немає

ЦВ- 1500 гривночок

Бабонька дуже лінива. Не задоволений. Не раджу.
Кажу що напишу відгук негативний, відповіла що їй взагалі похуй. Гроші на вітер.

534

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 5 / 5. Количество оценок: 1

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
67
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x