Оля, 38р, м.Львів

0
(0)
фото львовской проститутки

фото


Доброго дня, комради! Вирішив виступити по анальному, знайшов оголошення за телефоном. Підляла трубочку, приємний голос, озвучив побажання — почув відповідь 3500грн анал і 2000 класика. Домовилися про анал.
Приїхав на адресу м.Львів,вул. Замарстинівська 55, нововудова. Фея вийла в низ і провела до квартири. Квартира нова, гарний ремонт, чисто, охайно. Фея маленької комплектації, ріст десь 168см, вага десь 55кг, тендітна фея, маленька дупка,
цицьки десь 1-2, личико — норм. Деякі фото відповідають оголошенню, деякі фото — подібні, але не її. І тут чую від неї — аналу не буде,тільки класика! Навіщо тоді я їхав, запитую? Починає морозитися і озвучувати шаблонні відмазки, що вона так одразу не може, треба побачити інструмент, вона ще не практикувала…)) Думаю, ну ок, проїхав пів Львова, тіло у неї норм, мені сподобабалося — виспуплю по класиці. Піщов в душ, швиденько змився, пішов в спальню ліг на ліжко. Хотів привідкрити штори, щоб бачити її добре — вона почала різко перечити що має бути темно…))

Почала з мінету, зовсім слабо, один із найгірших мінетів в моєму житті. Перейшов на місіонерку — так і закінчив. Полежали десь 15хв, поговорили, вона виявилася із Харкова. Кажу давай по другому разу, пона ліниво почала робити мінет, або вигляд що робить. Через 1 хв каже піду подивлюся на годину, пішлана кухню, повернулася знову, почала псіхувати що ми пішли на другий захід… Час у мене ще був точно!Коротше, я зрозумів, що від неї уже нічого не отримаєш, їй абсолютно наплювати на клієнтів, вона буде хамити і псіхувати, робити будь що, щоб не відпрацюовувати гроші. Орієнтованість на клієнта — нуль. Я пожалів, що одразу не розвернувся…, хоча давно чітко знаю, якщо щось ще на початку пішло не так — ноги в руки, не твоє, не витрачай час! Не рекомендую!

ВД-7

МИ-8

МН-1

КС-5

МБР-+500

АС-3500(розводить)

ЦВ-2000

241

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
10
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x