Яна, 28, Львів

0
(0)

фото


Знайшов телефон. Передзвонив, озвучила ціну- година 1500. Місце на Володимира Великого біля поліклініки що на Симоненка. Квартира в специфічному під»їзді, трохи треба поблудити.
Зустріла гарно сексуально одягнена, на підборах, але сама квартира явна протилежність слову «сексуально». Мені нагадало дівчачі кімнати в гуртожитках:) ну так тісненько, накидано кучу всього і  рожеві кольори. Але здається чисто, наскільки може бути в такій квартирі. Сама фея приємна в спілкуванні, фігура, норм, на обличі так собі.

Далі стандартно, розрахунок, душ. Я приліг поки вона приймала душ. Коли прийшла, потерлася об мене трохи і почала з мінету, перед тим пройшовшись салфетками. Натягнула презерватив ротом, а сам мінет на 3+. Нічого особливого.

Потім сіла зверху(груди не великі і вже такі підуставші) і спитала як я люблю. Я не відчував скорого приходу, тому сказав пошвидше, щоб якось поактивніше все відбувалось. Ну вона і розійшлася. Працювала активно, і я буквально за декілька хвилин приплив.

Далі вона зняла през, все там протерла і почала вдягатися. Я то планував на 2 рази, але обстановка в цілому якось до другого разу не розташовувала і я не став наполягати і пішов в душ і на вихід.

ВД — 3+

МИ — 3

МН — 3

КС — 4

АС — не питав

МБР — не питав

ЦВ —1500

В цілому ціна завищена як для такого місця і такої дами. Фото реальні, хоча вона трохи повніша зараз ніж на фото, але не критично. Також їй плюс за гігієну, тут видно що вона слідкує за всім. Я не по додатковим штукам, тому не питав, але думаю вона нічого такого не практикує. Чи повернусь я ще раз? Думаю ні. Ну якось не зацепило. Але як варіант якщо не хочеться вибиратися з того району, може бути. Хоч як я вже писав- ціна завищена.

207

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
6
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x