Імя не питав (Штатна блонда) 23, Львів

0
(0)

фото


індивідуалкі Львова за 1400
вул. Липинського (біля макдаку)
Вечір добрий комради!!!!
Нові віхідні, я знов вирішив доповнити свій список «штатними» феями. Цю фею замічав вже давно на ринку, але дуже не цікавила + декілька раз дзвонив не брала трубку, тому завжди мінусував + я не практикую МБР.
Так як, я  був уже практично у всіх штатних фей, такой настав її час)))).
Подзвонивши домовились про зустріч, сказала адресу та ціну — ціна 1400 грн???? я спочатку подумав, що мені причулась така ціна, тому вирішив перепитати на місці. Здивування було, чому така ціна, так як по фото я б не сказав, що товар УхххххххУххххх……….але думаю така ціна обумовлена МБРом.

Попав до неї легко, зустріла в тій же білизні, впринципі все як на фото, пройшовши далі по квартирі, почав роздягатися, вона дала рушник і пішла курити на кухню, я замітив, що хата має ремонт, але така засрана, не прибрана, що просто піздец, сама ванна була чиста, але ванна кімната була така собі, коврик, що під ногами був уже придатний для підстилки для стайні, витирався я кусочком рушника 10*10, адже решта частина рушника смерділа.

Прийшов в кімнату ліг на ліжко, яке не першої свіжості але не смерділо, сказав її, що не практикую МБР, від неї питання не було, почав до неї придивлятися, на обличчі вище середнього, не страшна, зайва вага присутня в міру, живіт не видно під білизною, але опредільонно він присутній, груди повністю висячі, сама була слЄгонца липка але не було ніякого поганого запаху.
Що по процесу
Мінет такий собі-середнячок-стандарт. торкатись себе дає, але великого бажання не було, нажаль, перший захід заді, другий в місіонарці.

Багато плюсиків вона не набрала, єдиний плюс в неї — це гарне спілкування.

Ціна + вигляд+ процес+умови = не відповідають. Така ціна обумовлена тільки зарахунок МБРу, а так то 1000 грн це потолок за таке мироприємство.

ВД — 6 — на личку не страшна

МН — 6

КС — 6

МБР — входить в ціну класичного пакету.

АС — не питав

ЦВ — 1400

396

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
киевские проститутки
⌨️ НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ
7
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x