Наташа 34, індивідуалки Львова

0
(0)
проститутки Львова

фото

тел.
ценовая категория: проститутки Львова за 1600 грн.
Параметри: 34/57/171 (все врут)
Запримітив цю даму на Ukr.go досить давно через те, що в програму входить лінгама (дуже вже було цікаво шо за звєрь такий))). Але… гмм.. руки))) якось не доходили бо трохи «не мій розмір» по фото. Не дійшли б і цього разу, але по номеру, який набирав перед тим мене відшили на грані хамства, а цікавих кандидатур на горизонті не спостерігалось.
Набрав — о! зовсім інша справа. Взагалі, такої АДЕКВАТНОЇ розмови на моїй пам’яті ще не було. Доброзичливо, з гумором і все таке. Домовились. Приїхав.

Квартира ЧИСТА, господиня симпатична, фото — реал, вік… ну може трохи більший заявленого, але не на багато. Зустріла повністю вдіта, ну поламався домофон в під’їзді, а розгулювати в нігліже по багатоповерхівці..))))

Запропонувала каву. Походу обов’язковий ритуал з незнайомими — принюхатись)), уточнити допи і т.п. З допів, наскільки пам’ятаю — МБР, куні, іграшки для неї і «того парня», аннігуліс, домінація ніби, анала нема. Лінгама входить в стандарту програму. Орал без захисту — тільки з тими, хто пройшов фейс-контроль. Взагалі, дівчина дуже фільтрує відвідувачів. При мені, під час «кавової прелюдії» коректно відшила 3-4х просто по телефонній розмові (тел на час процесу виключає). Оскільки допи мене не цікавили))) — просто спілкувалися хвилин 15. Отут 6/5. Навряд чи «мило», але приємно, весело, без пантів, пафосу і решту лабуди. Словом, ставлення і спілкування з клієнтом — вищий пілотаж!

Душ … оплата … розділись. Отут я догнав, що «трохи не мій розмір» — від слова «зовсім». Кіло на 10. І братіша від того розміру не те щоб радіти, а ховається всередину))). Лінгама (маніпуляції братішою з кремчиком тудим-сюдим) … ну ХЗ, нічого щоб аж, але братішу навіть дуже зацікавило, а міня (супер) довів до кондиції.

По процесу зразу ремарка. Оргазмує. Яскраво, з судорогами і все таке. Я, досвідчений і зацікавлений в таких речах, фальші не помітив. Лубрикантами не користується (!). Озвучка — абсолютний аналог.

… Всілася зверху. Вузька — просто капєц, братіша ледве зайшов))) … Кінчила. У мене і братіші чото той «не мій розмір» ентузіазізьму не викликав, але в позі львіци рикающої з переходом на бік і т.д. все стало зер гут. Кінчила ще 2-3 рази, ну і я на останньому відстрілявся.

На другий захід не пішов — просто пили каву і травили байки))

Підсумково: Наташі — респект. Мої таракани — то мої таракани. Вилазку можна вважати вдалою. Другий раз не піду.

ВД проститутки — фейс 4/5, все решта суб’єктивно
МИ — 5/5
интим услуги :
МН — 5/5
КС — 5/5
АС — no way
МБР — не питав
ЦВ — 1600

198

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x