Аня 24. Повія Львів

0
(0)

из объявы

Тел.
Проститутки Львов

Був у цієї подруги до нового року, час від часу вона приїзджє до Львова, тоді приймала на бортнянського стара хрущовка( зараз на городоцькій в районі костелу) яка зараз хата не знаю, але в тому районі недорогі хати убітос. Процес описувати не буду, так як там нічого особливого. Пишу тому що курка дуже взялася себе хвалити на найти номер, в таких ситуаціях камради мають знати правду. Вік точно не 24, там за добрих 30, ріст не 174, маю 170 вона менша.
Саме цікаве то фото, говорить ще це 200%  вона, хоча насправді всі фото що вона виставила це фото Ella Hughes, є така порно зірка, курка думала, що ніхто не допре, хто не вірить може переконатись сам Коротше менше з тим, насправді грубасик з великою цилюлітною дупою, вона там себе в одах описує що маленький животик, неправда, там добрячий животик, груди маленькі, можна сказати висячі, ніжки — колодки, по процесу автомат, ніякої еротики, компресія відсутня, відношення — так/сяк, терпиме, вона там у відгуках від клієнтів описує, що ледве уболтав за 1000грн на анал, так собі думаю хіба можна йти на таке без підготовки, по гавну юзати якщо є нормальна дирка, брєд, та ще й до того якщо дупа велика, вигляд ззаду в неї не дуже надихаючий. А оті її реляції від клієнтів, що тіпа лишився на ніч, побухали, покивуркались, то взагалі капєц, на скільки я орієнтуюсь, то такі речі роблять на компанію і то далеко не всі подруги на таке йдуть, а що одному робити з хуною, та ще і п’яному цілу ніч не знаю, та ще і виложити за це 10000-12000 грн.

КАК НА СЧЕТ ЭТОЙ ?  Індивідуалка Львів

PS. Тьолка реальна, трохи страшнувата, трохи безформенна (талії — 0), трохи старувата, колись точно був конвеєр, з віком клієнтура падає. Фото повний обман, замануха, по процесу не старається, таке собі, може привичка що зараз буде новий клієнт, насправді маю в тому великі сумніви, зараз з клієнтами по Львову трохи тугенько, зі слів іншої жриці кохання, не розумію чому так массово всі підняли ціни, можливо хочуть щось хоча б на одному заробити, щось я відійшов від теми. На годину абсолютно не варта йти, не питався за пів, але на більше до неї не варта йти, так якщо дуже припекло разок злити можна, хоч якусь дирку але має, третій сорт не брак, але 2000 вона точно не вартує.
Интим услуги

Для полного просмотра - Авторизуйся


отзывы о проститутках Львов

1497

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
киевские проститутки
⌨️ НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ
10
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x