Катрін 36. Інді Львів

0
(0)

фото

Тел.
Індивідуалки Львова за 2500
Доброго дня камради, довго придивлявся до цієї подруги, фотки ніби нормальні (насправді виявилось що фігура явно не та, від сова абсолютно), накінець дозрів, мусив зняти готель на три годинки, так щоб з запасом, бо в неї тільки виїзд. Процес для дрочерів описувати не буду, опишу загальні враження.

Приїхала,на лиці так, може бути, білизна виявилась прикольна, все ніби норм. а далі просто опишу. До речі є на сайті   www.najtinomer  є відгуки по її номеру, може на них трохи і повівся, 200% що сама там все понаписувала, бо сам там трохи написав правди то курка відразу заблокувала, тут я надіюсь цього не буде, короче бліже к тєлу. Зовнішні дані: не висока груба свинка, тєлєса з обвислими складками як у свинки з мультіка ну погоді, груди великі але обвислий холодець, вона там про себе писала що їй боляче приймати 18/5, то я думаю щоб там щось відчути треба мати 30/7, короче їй треба хлопа з клубу тім кому за 30, це тукож є і причиною того що дупа там мабуть «більше 1,5м» в обхваті, короче як була зверху то тіпа на тобе поставили бульдозер, там явно набагато більше 70 кг як вона писала в анкеті, ну  можливо немає сили в такій позі, не сподобалось в місіонерці, мабуть те саме що зі старшою жінкою, десь 65-ти і більше, я так думаю, бо не пробував з такими, так як сальцесон не дуже надихає, ну і розміри полігона. Мінет так собі, більше рукою мбр не хотів бо хрен його знаю кому вона там строчила, хоча заявляє що за доплату є. Тепер по відношенню до клієнта: відчутна зверхність, таке враження що вона тебе приїхала отимєть, а не ти її відтарабанити за гроші, ногу задирати не хочу бо важко, так не повернусь, там не трогай, так не жамкай, короче, якби подрочив мабуть отримав би більше задоволення. Гроші на вітер.

КАК НА СЧЕТ ЭТОЙ ?  Проститутки Львова. Женя 26

Є ще один номер скоріше всього також її, не хочу перевіряти в реалі
Так що камради думайте чи варта платити 2500 + таксі (в мене ще і готель) за таку  свинку з мухами, бо багато дєвок що більше 2500 (індивідуалок а не салон) в ціну таксі не плюсують.

Интим услуги

Для полного просмотра - Авторизуйся

отзывы о проститутках

1602

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
киевские проститутки
4
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x