Салон-дрочильня Парадайз. Кіра. Львів

0
(0)

фото

Тел.

Массаж Львов
Був проїздом у Львові, вирішив завітати на масаж. Вибір салонів дуже великий, по розташуванню і відгукам на гуглі обрав Парадайз.
Обрав програму за 2300 — масаж, 2 релакси, душ з дівчиною. На вибір було 4 дівчини. Кіра дуже сподобалася — фігура, груди — все топ. Пропонували трохи дорожче (не пам’ятаю точно скільки) — те саме плюс куні, вирішив на перший раз відмовитися.

Завела у кімнату, сказала прийняти душ, сама вийшла. Повернулася — ліг на спину і тут почалось. Виявляється вона зробила собі якийсь загар і тому маслом не може користуватися — типу воно змиває той загар )))
Потерлася грудьми трохи «насуху», потім взяла масло у руку і тупо почала дрочити… Ніякого боді масажу і взагалі це масажем неможливо назвати. Тупо дрочка 🙂

Під час процесу, теребив її клітор, вона трохи стонала навіть. Не знаю правда чи з ввічливості 🙂

Після першого закінчення трохи змився у душі і почалися погладжування по спині (знову ніякого масажу 🤷‍♂️). Потім пропало світло — але швидко зорієнтувалися і принесли свічки. Потім ще одна дрочка, світла все ще не було, тому душ з дівчиною та і взагалі сам душ відмінився. Довелося витертись вологими серветками і піти 🙂

Загалом — не сподобалось, але багато факторів співпало — загар, світло пропало, дівчина не уміє масаж робити… Ну хоча красива. Торкатись можна усюди, крім проникнення (мається на увазі навіть пальцями). На сайті фото Кіри реальне. Мабуть інших дівчат також.

Услуги массажа Львов

Для полного просмотра - Авторизуйся


отзывы о массажистках Львов

1831
КАК НА СЧЕТ ЭТОЙ ?  Салон еротического масажа "Paradise"

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
киевские проститутки
⌨️ НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ
2
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x