Мелкая. Проститутки Харькова

0
(0)

фото

Тел.
ценовая категория: Проститутки Харькова за 1000/полчаса грн.
Вельме шановне панство, незважаючи на складні часи ібатись хочеться усе одно. Как то не було часу раніше але незважаючи на воєнний стан дівчат у городі-герої Харків вистачає. Отже почну по порядку. Прохання адміну видати доступ до скритих розділі за важку працю. Знайшов дівчат на кексику або на каналах телеграмму, зараз вже не пригадаю. Перший раз був з жуткого бодуна. Подзвонив та видповів пріємний голос, ціна оголосила 700-1000 за пів/годину. Живе на вулиці Шекспіра біля школи. Прийхав на місце та піднявся до хати. Зустріли 2 дівчіни.
Одна не сподобалась от слова зовсім — руда товста та не дуже врадлива на ліце. Друга доволі стройна, груди маленькі але є. Домолись на раз. Доречі хата більш меньш але однокімнатна прохідна з кужнею де весь час сидить подруга, я таке не полюбляє бо відволікає,  але що ж поробиш. Відправила у душ. Помивка. Потім вона бистро сходила і переїшли до спарювання. Дівчина дуже приємна у спілкуванні, посміхається, дуже вот вкрай дуже приємно з ней проводити час. Все робіть у резинкі але дуже активно і гарно, періодично дивиться в очі блядскім поглядом з хуєм во рту. У ліжку можно крутити як завгодно, дуже спортивна та підтянуте тіло. З піхви ніяких запахів та видєлінь не спостерігалось. В процессі подмахує та активно приймає участь. Вроховуючи те що я був з бодуняки та незважаючи на активність дівчини кінчити ніяк не міг, було таке вроження що вона вже не раз кінчила а я ні. Але цю проблему ця фея теж змогла вирішити — зняла презерватив слюною смочила член та почла дрочити активно собі на груди, при цьому дуже приємно стогнати. Мабудь цей факт сприяв тому що нарешті вдалося кінчити іі на груди, вона ще деякий час у повільному темпі продовжувала дрочити розмазуя сперму собі по грудях. Потім сама все витерла ( і член теж), сходив у душ. Збори. Поцілувала на прощання та я поїхав далі.

КАК НА СЧЕТ ЭТОЙ ?  Ира 35. Индивидуалки Харькова

Другий раз завітав до ней теж. Такаж сама программа але вже кінчав у ней, при цьому вона дуже активно грала м’язами піхви та стиснувала член, я вам скажу що це було реально круто.

Висновок: дівчину рекомендую однозначно, до не фото модель, да є деяки нюанси з хатою але взагалі я залишився доволен і планую пойти ще.
Интим услуги

Для полного просмотра - Авторизуйся


отзывы о проститутках Харькова

366

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
11
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x