Женя 23-24, Львів

0
(0)

фото


індивідуалкі Львова за 1200
У Львівську жару в липні сидів на роботі в офісі і захотілося ввечері трохи сексу. знайшов дану дівчину. Заявила ціну секс 1200 год, 700 пів. Місце Бортнянського.
В 18 вирішив поїхати до неї. Дорога зайняла 1 год спочатку не брала телефон, потім взяла. Під’їхав, розповіла де і як зайти. Вік  23-23р, ріст 170, вага десь 55-60, широкі бедра, груди 1. Квартира не погана, кондюка немає. Ціна 1200 грн год, отримав рушник, не мився оскільки приїхав з дому, помив руки тільки.
Запропонувала додаткові послуги 400 куні, 1000 МБР. Не брав нічого оскільки лизати прасту не дуже хочеться, а МБР без можливості закінчення в рот.

По процесу ліжко велике, але рипить.

Треться гладить і заводить. Мала бажання цілуватися в губи (фу). Опустилася взяла в рот – сосе без рук один недолік довге волосся. Поклав на спину заборонив брати змазку оскільки піська була вже волога, до речі і гладенька дуже. Зайшов в неї усе-таки бедра завеликі важко мені поміститися, але кінчив швидко. Все зняла і витерла. Пішов помий його і перейшов ще раз до мінєту в презервативі, але кінчив на її животик. Дівчина не погана старається.

  • МИ — местоимение — 4
  • МН — минет — 4
  • КС — классический секас — 4
  • АС — анальный секс — не має
  • МБР — минет без резинки — не брав 1000 грн
  • ЦВ — цена вопроса  — 700/1200
178

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
киевские проститутки
4
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x