Не питав, 27-28, Львів

0
(0)

из обьявы


Друкарська 6a
Після першої не дуже хорошої зустрічі,  вирішив не складати руки і шукати нових,  цікавіших пригод. Натрапив на оголошення, списались, запевняла що фото її, ок, погнали. Зустріла мене блондинка(фото не її), трошки більшенька, але спортивна. Якраз на мій смак. Була подружка, але зустрічала краща кубіта, тому пішли до неї в кімнату.  Розділись, в кімнаті було світло, приємно було розглядати дівчину,

великі груди, целюліт відсутній. На спині і животі тату.  Дуже зайшла мені її підкачана попа. Спитав про табу, озвучено пальці не пхати, та й норм. Мінєт був такий собі, не глибокий, з обмеженням її руки. Мняцькатись давала спокійно. Закинув два рази. Під час відпочинку було чути, що хтось ще завітав. Як виявилось пізніше, прийшли до якоїсь старушки (на вигляд така собі). Не сподобалось, що підганяла через 25-30хв, й казала, що залишилось 15 хв. На що я заперечив і сказав, що прийшов на конкретну годину. Загалом проявляла ініціативу, але відчув, що їй то таке — лиш би зробив справу й пішов. Статеві губи цікаві були з вигляду, якщо чесно мені не дуже сподобались, чи то підтяжки якісь робила чи що, верхня частина трохи булькою випирала, хз як то пояснити. Але сама тугенька була оце сподобалось.

Казала, що приїхала на днях. Думаю правда. Якщо підсумувати, мені зайшло, накохався на повну. Файна дівка. Я б ще прийшов, але хочу різного поки.

  • ВД — зовнішні дані — 4.2/5
  • МН — мінєт — 3.7/5 (неглибоко)
  • КС — класика — 4.7
  • ЦВ — ціна питання 1400
192

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
киевские проститутки
⌨️ НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ
4
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x