Настя ,28 , Львів

0
(0)

фото


вул. Шептицьких ( район центру)
Діло було так. Давно на сайті укрго шукав дівчину для фінансових стосунків. Настя приглянулось зразу, реальні фото , я б сказав живі. Але якось завжди руки не доходили подзвонити, але зорі зійшлись. Проїжджав через новий Львів зранку, попав в корок. Так як зараз літо то в кроці  то і робиш що за спідницями і ногами заглядаєш.

Збоку проходила руда дівчина не великого зросту в джинсовому костюмі і чомусь приглянулося вона, здалась знайомою. Дівчина пройшла а я далі залишився в корку  стояти. Проїхавши чуть пізніше далі я знов її помітив на зупинці де вона сиділа. По тату на руці я зрозумів це та сама Настя. Роздивившись її трохи краще на наступний день був вже в неї.

Отже подзвонив,з першого разу не відповіла. Потім другий дзвінок, відповів приємний голос. Домовились про зустріч за годину. Отримав адресу Шептицьких.Приїхав туди (реальна проблема там запаркуватись). Підійшов до дверей, ще раз подзвонив бо стоїть кодовий замок. Піднявся куди сказала, двері вже були привідкриті, і на порозі чекала симпатична дівчина в чулках та непоганій білизні.

Отже познайомились. Вирішили фінансову сторону. Отримав тапочки та рушник. Доречі все чисто і без постороніх запахів. Після душу пішов у спальну, де лежала гола дівчина в чулках, які я перед тим попросив не знімати.

Все почалось з мінету, оборезинила рукою і ротом. Не зважаючи на гумку сам мінет був чудовий, трохи жорсткий але я так  і люблю. Приплив від нього десь за 5 хв. Дівчина сама зняла гумку і протерла все серветками. Запропонувала закурити, так як не курю то посиділи і говорили. Розмова банальна чим займаєшся, як довго і т.д.
Другий захід почався з тої самої процедури, обрезинила , мінет не довго. І перейшли до КС. Компресія присутня.  Дівчина старається і озвучка присутня і пози міняє з задоволенням, на мою думку любить дуже ззаду. Але з її фігурою це сама краща поза, із за не великого зросту і тонкої талії попа в цій позі виглядає як вишенька. Так в тій позі і приплив другий раз. Вона знов сама все зняла протерла. Відправила в душ. Після душу одягнувся , і попрощались .

На заключення можу сказати, фото на укрго і вжитті відрізняться. Фото зроблені «правильно» в її сторону. Сама не висока, на лиці симпатична, груди трохи обвислі але не кретично. Ноги не настільки довгі як на фото. Але це не робить її менш красивою. Бере дуже своїм ставленням до клієнта.

ВД- 4

МІ -4

МН-5

КС -4 ( тільки тому що озвучка моментами фейкова здавалась)

АС — не практикує

МБР- не має навіть за доплату

ЦВ-1500

623

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
9
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x