Марина, 33, Львів

0
(0)

фото проститутки отсутствует

повії Львова за 1200 грн.
Був в даної особи три рази. Раніше досить часто працювала у Львові. Всі три рази за різними адресами (зараз же побачив оголошення на укрго — працює на виїзд, може тимчасово). Останній раз приймала на Кн. Ольги в районі Карпатбуду. Квартири завжди були досить пристойні, у ванні миючі засоби, хлорка, ніби чистий рушник.
Параметри і фотки в оголошеннях, як правило відповідають дійстосні — фея досить пристойно виглядає, приємна шкіра, достатньо великі груди, трохи обвислі, але в цілому ок.
По процесу. Стандартно — розрахунок, душ. Що сподобалося — завжди грає приємна музика (електро, транс), один раз навіть горіли ароматизовані свічки. Завжди починає з масажу і робить його досить непогано з маслами, розтирає добряче (я не люблю масаж, але в неї сподобався), потім треться грудьми. Кароч масаж сподобався.
Далі все стандартно — обрезинення, міня, поза зверху, раком. Досить шкидко втомлюється, але скаче нормально. Компресія так собі (після родів).
Перші 2 рази, що я був в неї — сподобалося.
А от після третього разу якось більше не хочеться відвідувати дану особу: після першого заходу потринділи трохи, вона почала розказувати про то як страпонить клієнтів і шо їм то подобається… Я зразу то присік і сказав, що то не моя тема. Тоді вона почала одягатися, і на мій заклик на другий захід сказала, що час вже закінчився, хоча часу було ще хвилин 20. Ну ок. зібрався і свалив.

ВД — 4,5
МИ — 4,5
МН — 4
КС — 4
АС — нема
МБР — нема
ЦВ — 1200

279

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
2
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x