Повія Тернопіль. 33

0
(0)
фото индивидуалки

фото

  • Повія Тернопіль
    Вік -33
    Імя —
    Контактні дані:

    Для полного просмотра - Авторизуйся

  • Інтимні послуги

    Для полного просмотра - Авторизуйся

Відгук про повію
Інді із категорії повії Тернополя за 1000грн.
Вже точно не пам’ятаю де знайшов контакт. вона є на УкрГо. Приємний голос відповів мені у телефон. Декілька хвилин розмови, адреса в навігатор і ось я вже під під’їздом. На цій квартирі я вже був раніше але хазяйка була інша //www.despero.net/?p=33359#more-33359. Отож далі по накатаній: розрахунок, душ і оп я вже в ліжку. Із приємного, мадам теж скакнула у душик.

Декілька слів про саму мадам: 1,6 м, 63кг (я не перевіряв звісно), все як в анкеті. Попка середнього розміру: не дістроф але й не жиробас. Якраз мій калібр. Окремо слід розказати про цицьки. Нє, то не цицьки — то ЦИЦЬКИ. 5 супер повний а то й 6 розмір. При такому об’ємі вони стоячими не можуть бути але на диво не вуха спаніеля. Одним словом кайф, є шо пожмакати. Шкіра дуже ніжна.

Почала вона з легкого масажику. Терлась об мене своїми бідончиками. Загнала мого друга між ними і давай ганяти. Від такого дружбан прийшов в бойовий стан мадам перейшла до міні. Обрезинила рукоротом і давай будоражити. Далі вискочила на верх, трохи поскакала. Але мені щось не зайшло. Почав її крутити. Спочатку раком, потім на живіт. На кінець перевернув на спину і так добіг до фінішу. Враховуючи її вік і професію приємно здивований відсутністю люфтів. Компресія там те що треба.

Сподобалося, що вона не спішила від мене свалювати і вдягатися. Посиділа біля мене доки я відійшов. Приємна і не нав’язлива розмова. Вона дуже привітна. Хто любить дівчат середньої комплекції та ще й з великими цицьками — вам рекомендую спробувати.
отзывы о проститутках

1460

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
киевские проститутки
1
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x