27, индивидуалки Львова

0
(0)
фото львовской индивидуалки

фото

блеать, телефон обязателен !!! (админ)
Цінова категорія: проститутки Львова за 3000 грн.
Приймає недалеко від Форуму.
Параметри: 70кг, 174см, анкета на релакслвів.
В ціну включено все крім зйомки. Фото вставив таке що найкраще дає поняття про її фігуру.
Шукав якраз когось з дорогої категорї і норм сіськами. Зацікавили фото і послуги.
Подзвонив — підтвердив все що було написано в анкеті, спитав чи можна під’їхати, у відповідь «передвоню за 5хв». Через 10хв ніякого дзвінка, ну думаю напевне оператор якогось салону забула ну і фіг з нею, тим більше замітив нареші вказану в анкеті вагу і подумав що фото фейк. Ще через 5хв передзвонила каже приїжджай, ну я і приїхав. Виявилось ніякого оператора — на телефоні вона, фото реальні, вибачилась за бардак бо проїздом у Львові і тільки в квартиру заїхала. Насправді в квартирі обстановка краще ніж в більшості. Пропонує каву, чай, душ і до діла.

Перший захід був чисто мінет. Видно що в професії вже довго — знає своє діло, глибоко, зі слюнями, яйця. Як кінчаєш не біжить відразу спльовувати а легенько дососує.

В перериві просто лежала збоку, видно що була змучена з дороги. Сказала що як віддихну щоб дав команду. Ну я почав досліджувати її тіло руками. І хоч йшов на сіськи но більшу частину приділив жопі — вона просто шикарна. Коли почав активно працювати пальцями в осовному — почала мокнути, робити мінет, і сама насаджуватись на пальці. Дав команду — обрезинила і приступили до аналу раком. На половину ввійшло легко, далі по наростаючій. Так і приплив з шикарним видом на її жопу. Не виганяє, скільки точно пробув не знаю.

Короткий підсумок: фея не худенька модель і не товста а швидше з круглими формами. Професіонал свого діла, догоджає клієнту.

ВД — 4

МИ — 3+

МН — 5

КС — не було

АС — 4+

МБР — 5-

ЦВ — 3000

139

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
киевские проститутки
⌨️ НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ
4
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x