Кантора, 25 повії Львів

0
(0)

фото


ценовая категория: повії Львова за 1200 грн.
Вул. Данилишина
» я в своем познании на столько преисполнилса, что я как буто  100 триллионов милиардов лет проживає на трилионах таких же планет……… мне уже етот мир абсолютно понятен………»
Діло було в пятницю ввечері , після 10 вечора, вирішив зганяти і помяти когось, так як ринок монеторю часто розумів, що в такій годині нічого інтересного нема, і тут мені закралась думка, а чому б і не попробувати кантору? (кантора по типу гарем).
Ну, думаю йду. Почав дзвонити, кантор валом, тому питання стояло вибрати чим поблище, не дальше ніж за 100 кроків))))))))). ціни у всіх одинакові 1200 год.

Поки йшов в кантору моніторив кукс, і тут бац, таж кантора кинула оголошення з «шоколадкою» хммм…. і тут я подув, а чому б і ні.) Високих очікувань від побаченого немав, тому йшов з думкою, хоть би було більш менш нормально, щоб не свалювати і шукати щось друге.

Кароче, зустріли мене, провели в квартиру, включили світло)))) стали в ряд перед мною дівчат 6-7 , як для першого разу в канторі, відчуття не з прикольних)))кидаю погляд з права на ліво = були з татухами, були худі, повні, взагальному не так все погано, були більш менш красиві, і не дуже, но тут діло індивідуальне. По середині стояла «шоколадка» вибрав її тай пішли в кімнату.

Дала мені рушник-чистий та сухий, здивувало, йду в душ…. хахахах по дорозі всі на тебе дивляться …… я у відповідь усміхаюсь » добрий вечір » хахахаха. короче сполоснувся, потім вона пішла, час не затягувала.

Що по вигляду? ну, тут вигляд десь на 25 років не менше. Памятаю хтось описував про якусь чорненьку, що вона була не достатньо чорна, в цьому випадку вона чорна як і наші душі))))))

Почала резинити, почав її лапати ))))) що по дотикам? шкіра однотонна, без пришів, вугрів, розтяжок, інтересна на дотик, немов шовк трогаєш, дівчина була в тілі но не груба, задниця, як і у всіх «шоколадок» дута але не цилулітна, груди не великі, звисаючого типу. На цьому і плюси закінчились.

Мінет такий собі, від слова такий, який?, ніякий. ну… думаю вагіна в неї вертекально як і у білих дівча,:))) но подумав, а Вдруг!!! кароче, положив на спину тай почав колотити. Що можу вам сказати, вагіна має властивіть розширятись та звужуватись, але генетика є генетика. кароче там «чорна дира» ще та ))))). Перше коло закінчив, подумав, лишаю на друге, можливо розпробую краще. Почавши другий захід, купа різних поз так і не закінчив, відчуття таке, як ніби повітря трахав, я був в дамочок за 40, в них так само, по більшій мірі, але вони мають по двоє троє дітей курва!!!! до того ж, смазки вона не давала, своєї було реально багато. Пішов сполоснувся і свалив.

Чи вартує? якщо хочете потрогати «шоколадку» то достатньо пів години, по ділу сексу взагалі, неочьом, озвучки нуль, правда пози міняє без капризів.

Мої враження про відвідування кантори, нейтрально-позитивні. Думав буде гірше.

ВД повії — 7/10 ( діло індивідуальне, на любителя)

МИ — 7/10

МН — 6/10

КС — 7/10

ЦВ — 1200

P.S — Після шоколадки відвідав ще одну кантору, так би мовити, щоб закріпити ніч чимось нормальних, може)))кантора на коперніка, повноцінний відгук писати не буде, в двох словах роскажу.

Зустріла мене дівчинка, провела в квартиру, зайшли на кухню, їх було двоє, вибрав ту що мене привела, так як була красива — навіть дуже, як для канттори, це навіть здивувало!!!. Після водних процидур, почали балтати не напряжно.

Поки говорили, добре її роздивився і облапав, на вигляд просто лялька, красива на обличі тіло гарне молоде, я навіть трохи був шоці.  ну думаю що по ділу там . приступили. сосала вона просто як богиня, я в шоці тягу мала ще ту))). кажу лягай на спину, вона ноги як закинула хахахах мені здалось, що вона їх собі за голову закладе)))) озвучка класна, но не переіграна, поставив її раком, просто супер, вона навіть тверкала ))))) так і закінчив.

Чесно кажучи був дуже здивований, що таких красивих і вмілих можна зустріти в канторі.

Чи варто ходити в кантри за пошуком молоденьких і класних? гибле і довге діло, везіння чистої води.

324

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
киевские проститутки
14
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x