Імя не питав, 26, Львів

0
(0)

фото


повії Львова за 1500
вул.Рильського
Вечір добрий комради!!!
Діло було 7 лютого,  вихідний день, за вікном гарна погодка)))))) сніг, холодно, душа та тіло потребує розіріву, вирішив заглінути на кексік і прикинути чи є щось нове, палаюче. Промоніторивши сайт виділив декілька варіантів — декілька нових анкет та декілька «штатних львівських».

Дзвоню на нові анкети…. товар в описі 26-35 рочків, піднімають трубочку дівчатка в яких голос похожий на голос, який не зовсім заінтересований в «якості», ціна була 800 соток+Площа ринок. З останнього досвіду, останніх місяців, ринок 800 соток вимер, все що бульш менш норм, підняли тариф до 1000…….. тому зразу ці варіанти зразу же відкинув. Вирішив, йду до тих котрі давно на львівському ринку, але до яких не виходило попасти.

«Те, заради чого ми ходимо до Фей«

Ця дама вже давно працює у львові, по її словав тільки у львові. Ціна 1500 грн.  Подзвонив, голос приємний та зацікавлений в клієнті, що є +. ціна та сама, що і минулого року. Сказала адресу, го  в дорогу.

Прийшов по адресу, відкриває дама на каблуках, синя білизна, синя накидка( на кексі накидку можна побачити на фото). Привітались, перекидуючись словами роздягаюсь, вона керує процесом роздягання, куртку сюди, шапку на батарею, щоб сушилась)))). Заходячи в душ — тут і все починається!!!! те, що здивувало, ось чистий рушник, ось нова зубна щітка, ось тут хлоргекседин, кароче підхід серйозний.

Квартира з хорошим ремонтом, душ чистий, ліжко, канешно роскладний диван, але не з поганих.

Що по самій дівчині.

В анкеті в казано 26 років, але по вигляду я дав би 30. прикріплене фото її, інші фото також її, але можна прикинути, що зроблені декілька років тому. Це фото, яке я прикріпив не дуже вдале, в реалі же, вона виглядала більш сексуальніше, але факт, що вона трохи має зайву вагу. Тут вже на любителя.

Перейшли до процесу, вона вбілизні, поцілунки по тілу, мняла прибор, обризинила рукортом, Мінет — звичайний, нічого особливого,  потім я її почав роздягати, торкатися себе, позволяє. Перше коло почав заді в різних позиціх, так і приплив. Повитирала, перейшли до балтовні, запропонувала масаж, я погодився неочікуючи нічого особливого, але, але, але, оказалось, що вона брала курси лікувального масажу, тому масаж в неї був найкращий серед усіх фей в яких я був. Тут правду кажучи її трохи понесло з розмовами ))))))) ну, я культурно вислухав і перейшов на друге коло))). Місіонарка з модифікаціями, і заді для фінішу. Сходив в душ і дав на кеди))).

ВД — для мене 8/10 — якби мала довге волося була б 9/10,

МН — 8/10

КС — 8/10

Допи є, не інтересувався

Відношення до клієнта 10/10

ЦВ 1500

P.S. на вигляд дама не модель, але для тих, хто любить кататися на «волнах» це топ, відношення одне з найкращих. Ціна — якість = відповідає

144

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
12
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x