Типо Яна))) 25, повії Львова

0
(0)

фото


повії Львова за 1600
Була на Шпитальній. Бачу….. щось по львову сумненько, одні і ті самі відгуки, я б казав зняти документал про штатних феЄчок львова))))) або якись челендж влаштувати з ними))))) » хто краще ось в чому питання» )))) Був в цієї феї, пізно ввечері, працює до пізна, вона час від часу приїжджає до львова ,  1600 класика, за допи не питався. Процес стандартний; звінок, забивка стрелки. Приймає на позитиві, перші враження були приємні, доглянута, присутній легесенький животик, в межах допустимих норм, груди не погані, не жувачки, душ і до діла.
Резину вдягала на лежачого, мінет середняк, нема над чим акцентувати уваги, нажаль. Пози міняє охотно, але деякі не любить, бо має малу вагіну і їй боляче, » за її словами» +-. так як вона була не перша за ту ніч, проїхався одним колом, правда з усмішкою на обличі говорила, щоб я закінчував.

ВД — не погана — 7/10 але ціна завишена на 1600 не тяне, як на мене.

МИ — 9/10 — норм

МН — 6/10 ще вчитись треба і треба))

КС 7/10

ЦВ — 1600 — переоцінена

P.S. — 1600  — ? % +-  Але з другої сторони я за минулий рік відвідав 60+ фей і скажу чесно  — штатні феї — в плані, ті котрі тут регулярно працють. = 60-70% — по якості, всі решта варіанти = приїжджі, кантори, індокантори — це все на удачу, але зато різноманіття, за останні два місяці в канторах були не погані екземпояри, на здивування))).  Правда хочу зразу сказати в кантору ( 063*******221) не варто навіть і пхатись —  такий шлак, що просто ппц, з того часу як ця кантора — за цим номером зявилася, я приходив туди 4 рази і всі рази там були такі страшні, добиті, потріпані тьоли, що я просто розвертався і тікав на всі парах))) решта кантор +- на в дачу, можна відвідувати.

329

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
24
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x