Імя не питав Львів, 30

0
(0)
индивидуалки львова

фото


ценовая категория: индивидуалки Львова за 800 грн.
Чорновола 33
Моральне задоволення чи жорстокий секс по розрахунку? Що приносить більше щастя ?
Останнім часом на укр-го не спостерігав, щоб приїжджали нові жриці древньої професії. Все що на ринку вже відвідане, довелося стріляти в сліпу, внутрішнє чуття говорило “ почекай хтось приїде новенький, інтересний” але природа зазвичай бере верх, і інколи приходиться довольствуватися тим що попадається, і цей раз був такий.

Два попередніх рази відвідував дам OverSize — досвід був поганий, тому і пости не писав, адже не було змісту описувати розчарування.
Прогортавши багато оголошень вибрав фею, біля 30, ціна питання була досить дешева, доля скептицизму в якості послуг була присутня. Подзвонивши, домовилися про зустріч. Приймала на чорновола 33. Прибувши на місце, зустріла не велика дівчина, провела в квартиру, рушник, душ, ну кароче все по сексуальному етикету. Квартира та душ не погані. Дівчинка мініатюрна але старша  це замітно, груди маленькі стоячі, трошки потягати можна))))) задниця — середнього класу, кругленька та мягка, що властиво дівчатам 30+.на лиці не дуже гарненька. но тут і зрозуміло чому ціна така.

Приступили до процесу — легкі пестощі — обрезинила руко-ртом, почала робити мінет, такое собі, інколи чулись зуби, но ініціативу проявляла. Почав перше коло з місіонарки в різних варіаціях тай завершив. При першому колі натиску сильно не давав. перекурчик та приступили до другого кола. Тут я вирішив вже дати джазу. місінерска, наїзниця, розколотий бамбук, лотос,з заді, прижав так твердо що в неї аж ноги тряслися)))))) Все було досить не погано, єдине  що довелося паралельно витирати піт рушником бо жара була ппц.

Висновок — дівчинка не вау але для тих хто хоче жостко потрахатися з дюймовочкою — піде

ВД проститутки 6/10

МН 7/10

КС 10/10 пози — любе голубе)))

ЦВ 800

138

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x