Арина, 23, Харків

0
(0)

фото


ЖК Ньютона
Трохи передісторії (якщо комусь воно треба):
Знайшов дівицю на теренах кексикових, оголошення її бачив і раніше, та всі ми знаємо, яка то лотерея завжди… А тут вже кортіло кілька днів і далі чекати вже не сила. Відкриваю кексик, бачу оголошення, пишу в телеграм. ЖК Ньютона, 1500, домовляюся і рушаю.

Я був подумав, що вона десь в приватному секторі хату винаймає, а ЖК дала за орієнтир, бо на ту адресу ґуґлові мапи ведуть кудись в сраку по інший бік від проспекту. Але з другої спроби знайшов.

Мій досвід шпекання повій це три візити до трьох різних дівчат, тож сцяними капцями не кидайте, раптом що не так.

Зустріч:

Пишу, що прибув. Чекаю кілька хвилин. Подумав, що або недавно працює, або просто трохи боязка, бо відчиняла двері з осторогою, а я стояв так, що вона одразу мене не побачила і каже, що налякав, коли зазирнув. 🙂

Але то таке..

Гарна личком, мені направду сподобалася. Охоче повірю, що їй 23.

Провела до квартири, запросила до кімнати лишити речі, про щось непосутнє погомоніли дорогою. Не надто балакуча, не надто мовчазна. Те, що треба.

Сказала що я гарний, а вона не дуже любить коли приходять гарні, бо їй від того якось ніяково. 🙂

Рушник, душ. Гелі, шампуні, кілька пляшок хг. Все, як належить. Квартира нормальна, простора й затишна. Ремонт свіжий, хоча я, звісно, не ламінат роздивлятися приїхав, тож…

Про гроші не нагадувала — сам розрахувався, як повернувся з душу, щоб не переймалася зайвий раз.
Грання:

Як повернувся з душу, зустріла в сексуальній чорній білизні та панчохах. Тіло молоде, приємне. Струнка, підтягнута й дуууже худенька. Дупця може вміститися просто в одній долоні, але мені такі до смаку. Хто любить добряче помацати пухкі буханці хай шукає деінде. 🙂

Груди: ну, вони є. Ліфик вона не знімала і я не наполягав, бо мацати там нема чого.

Пересунулися в ліжко. Почала надягати гуму руками, попросила допомогти, щоб не подряпати нігтями.

Спершу був мінет. Загалом я мінет люблю навіть більше за секс, але тут не надто сподобалося. Без «околиць» та зі слабким стиском. Дехто робить ніжно, але палко. Тут здалося, що вона цього не дуже любить. Хз. Це тривало недовго, але палкого бажання просити продовження не виникло.

Далі вона згори. Компресія ніби непогана, в ній було затишно. Потім запропонував позу збоку. Вона зламалась на якусь мить — може, не зрозуміла, як це збоку. 🙂

Було ще кілька таких моментів, коли мені здавалося, що вона трохи гальмує, коли щось не йде за планом. Але жодного негативу — завжди з розумінням та усмішкою.

Змінили кілька поз. Ліжко, курва, благеньке і коли шпекаєш дівчину вздовж, воно гупає чи скрипить, чи все разом (і веселить сусідів, як я розумію). Тож в позиції «ззаду» вона просила стати не вздовж, а впоперек ліжка. Ну нехай. Вид ззаду мені сподобався (пригадайте дупцю, що лягає в долоню, а талія ще вужча).

Я дуже довго не міг злити. Попросив ще мінету і цього разу мені сподобалося більше. Вона чесно намагалася. Був і стиск і темп, але марно. Пожалів і запропонував ще місіонерки, але теж без успіху.

Я вже був готовий здатися, вона пропонує руцею.

Презерватив знімала невпевнено і якось невміло. Я допоміг.

Олія, дрочіння, масаж ануса. Мені сподобалося. Не скоро, але кінчив потужно. Якби вона завбачливо не підставила долоню, обкінчав би їй стіну за узголів’ям. )))

Підсумок:

Непогане тіло (якщо любите таких тендітних дівчаток), але без цицьок. Приємна личком (тут теж залежить від смаку, але точно не можна сказати, що негарна). Приємна в спілкуванні. Не обтяжує базіканням. Трохи соромиться/ніяковіє, але й не мовчить (це також від комрада залежить, я гадаю, а я сам не балакучий). Секс непоганий, але не вразив (а був такий що вразив, але дівчину піарити тут не буду, тим паче, що про неї тут вже два відгуки є). Палкості не було, але чесно намагалася задовольнити, за що їй kudos.

ВД — 4+

МИ — 5

МН — 3

КС — 4 (суб’єктивно)

АС — гадки не маю, не питав

МБР — є, ціну не питав

ЦВ — 1500

200

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
9
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x