Імя не питаю, 40, Львів

0
(0)

фото


Вул. Джерельна ( новобуд)
Діло Було на Івана-купала, день був прохолодний, вирішив зігрітися)))) зайшов на укр-го — чесно кажучи нічого інтересно та нового. Тут бац, дамочка. Цю даму бачив в оголошення ще давно, не було бажання відвідати, так як фото були прошні, закрадалася думка, марно потраченого часу. Цього разу вирішив провірити, чи дійсно вона. Я любитель дам по старше та з сочними ляхами)))).

Прийшовши на зустріч, побачив новобуд та загорожу в три метри )))) прямо таки не приступна фортеця епти ))))пройшовши в будинок, в квартирі зустріла дама, що на фото, легка розмова і я в душ і в бій.

Вигляд хороший, доглянута, шкіра приєна, легкий животик, тіло пружне, золоті зуби )))) (стара мода).  Обрезинила і почала МН. — старанний — стандарт без приближених місць, руками ганяла шари))) під час мн. синхронізує дії. + КС  — любі пози міняє охотно, з заді прогин робить хороший, що є плюс, адже більшість молодих халтурять в цьому ділі. Вона поки що топ-2 по прогину після брюнетки з вул. Левицького.( відгук написаний). Озвучка хороша.

ВД — 8/10 ( на свої 40 вигляд Гуд)

МИ — 8/10

МН — 8/10

КС — 10/10

Допи не питав

ЦВ 800 година

Ця дама найкраща в  своїй категорії на даний час.

193

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
8
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x