Анічка ) 26, повії Львова

0
(0)
фото львівської повії

фото


ценовая категория: индивидуалки Львова за 1000 грн.
Центр. Вул. Куліша
Здоровя бажаю!!!! Браття Рибаки 🙂
Одного прекрасного, вихідного ранку, поСьорбуючи віскі вирішив прогулятися до Пишної куртизанки, яка б підсолодила цю прекрасну, сонячну днину. 🙂 яка дуже часто мелькала на укрго. Вирішив провірити чи фек чи ні.
Зателефонував — приємний тоненький голосок чую у відповідь, говорить ціну, адресу. Прийшовши — відкрила приєна, маленького росту дівчина.

Гарне деколте з великими грудьми:), симпатична, кудряве волося, великі та виразні очі. Однокімнатна квартира, вона з подружкою. Кімната така собі.

При зустрічі досить скромно себе поводила!!! не дуже говорила. ну думаю ладно чо. пішов в душ потім вона, я кинув кості на ліжко тай чекаю. Вийшла в рушнику. почали кидатися слівцями і тут виявилось що голос досить, як би мовити, не дуже тай і тоненький )))) розмовляючи не відкривала дуже рот. посміхалась тоже не показуючи зубів, но всеж таки я придивляючись не замітив там зубів — но ето не точно. кароче приступила. Стартові легкі поцілунки по животі — досить не….. оч я б сказав, що дівчатка в першомі класі краще цьомки дають + були присутні нотки легесенького перегарчику)))). ну тай хрен з ними, не для того прийшов. Заризинила і приступила до мінету, ну зубів не було чути, робила його, якось відстійно. Потім секс, тут стандарт, перше коло ззаді, потім спереді.

Що по вигляду: груди великі, проте мають розтяжки, не найкращі, присутній живіт, який на початку приховувала рушником. Ростом не велика, присутня зайва вага, але не занадто, щоб сказати — фе. Сочна дівчинка одним словом.

Висновки: Спираючись на вищеперечислене, дівчинка жостко курить та бухаю, що і привело до зайвої ваги та хриплого голосу + можливої відсутності зуба або зубів. Зі своїм симпатичним личком моглаб бути якісною жрицею Любві але але але ………

ВД проститутки — (3)  обличя (5)

МИ -(3)
интим услуги :
МН — (1)

КС — (4) за рахунок ініціативності

АС —

МБР —

ЦВ — 1000 грн.

774

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
2
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x