Проститутки Киева , Илона 8(093)906-21-ХХ

0
(0)
фото проститутки

киевские проститутки

Тел.
mamba.ru/Ilonka22/
Очередной выпуск хрени которой я из за тараконов в галаве (мании величия) называю виртуальным шоу » снять проститутку в Киеве » . Главный действующий персонаж Илона фото проститутки соответствует оригиналу епт . Сцылку на анкету найдете вверху , отзыв о проститутке внизу . Ценовая категория проститутки Киева за 500 грн. в жо*у не даеть если че . все вроде отзыв таварища маленький козачок по данной особе как и говорил читаем ниже . Вот вроде все . Для гугли разве что пару словей типо : киевские проститутки, индивидуалки Киева

Живе на Воскресенці не далеко від фуршета.
Для тих хто на машині — поряд із будинком дорога-місць для паркування не обмежано.
Для тих хто шифрується — біля піъїзду сидять бабуні,які під час того як ти натиснув на домофон,одразу розуміють до кого ти ідеш і для чого  Хата на першому поверсі.якшо на кухні ще висять якісь малесенькі тюлі(які не достають до підвіконня),то у кімнаті з траходромом і їх нема(лише якесь калічне дерево за вікном трошки шось закриває).
Одже дєваха похуістично відноситься до конспірації
Зустріла в платтячку шо на першій фото.
під платтячком нічё не було — красіво
Мені була запропонована водичка/кава.
поки закіпав чайник попросив рушника і пішов у ванну.гаряча вода була.шторка є.ковріка нема.
Вийшов.попив каву.попизділи ні про шо.пішли в кімнату з диваном(вроді нормальний).
без жодних прилюдій баришня зтягнула з себе платтячко(цицьки зподобались,пізда голена,теж симпатична  ),з мене рушник і почала монотонний мбр (з собою була завчасно припасена хімія)…
не дуже мені то сподобалось,скомандував натягати гандона і лізти зверху. в наєздніце мені дуже сподобалися вид,консистенція і можливість тіскання цицьок(впевненна 2ка,приєна на вигляд і дотик).але стрибала вона не дуже,більше «працював» я.так і закінчили.
і тут почалося…
зістрибнувши зі статевого куя дєваха сіла за комп і втупилась в фконтахт. забув сказати,шо трахав я її під уёбіщний сєріал «щастліви вмєсті» який вона втикнула на компі перед початком случкі.(але мені похуй шо фаніт,а от більш романтичні камраду можуть разтроіцца  )
я відпочивши пару хвилин пішов знімати і викидати використаного гандона на кухню увага,пастка для камрадів шо шифруються і тут я зрозумів всю небезпеку  малесенької тюлі(яка не дістає до підвіконня)  прогалина між підвіконням і тюллю була якраз на рівні мого куя з якого я зтягав гандона.  добре шо бабулі не заглядали у вікно
пішов помив статевий орган.вийшов на кухню перекурити. дєваха теж вийшла,зробила мені ще кави і…почала по телефону з подружкою планувати куди вони підуть гуляти
я покурив,допив,послухав телефонний панос і зкомандував на 2ий заход.
почала знову з мбр. я вирішив абстрагуватися від тупорилого відношення до себе і єблі,включив фаєрвол від чергової серіїї серіалу на пк і…майже не заснув,бо смоктала вона аж надто ніжно і дуже монотонно.
поклав в міссіонерку і почав рух на підвищєній передачі.зьявилася тихенька аналогова озвучка,але вирішив не розтягувати її задоволення і досить швидко відстрілявся.
цього разу вона сама понесла викидати юзаного гандона,але знімав все одно сам.
душ.перекур.гроші лишив на тумбочці.
прощального поцілунку вона не заслуговувала
Отже цифри:
ТТХ  — тверда 4
КС  — мені 4,їй 3 (бо ставлення таке шо — я прінцеса іпітє мєня.сама або не хоче,або не вміє)
МН — 3 (хоча був і мбр,але техніка відсутня.бувало і в гандоні кращє мені робили)
Отношение к клиенту — без душевне — зпочатку вроді хароше,а потім похуістичне.
ШГ — ніхт
ЦВ — заявляє 500грн,але домовився за 400грн
Ориентация — ГЕТЕРО
чи піду ще — наврядчи. але активним юзерам(в сенсі хто любить бути активним) можу рекомендувати,тому як за 400грн такі ТТХ впринципі зачёт.

124
КАК НА СЧЕТ ЭТОЙ ?  Индивидуалки Киева , Анжелика

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x