Киевские проститутки, Алина (063)349-52-**

0
(0)
киевские проститутки

фото проститутки

Идем далее . Очередной выпуск реалити шоу пилять » снять проститутку в Киеве » очередной персонаж Алина , в отличии от предыдущей Вики это телце посвежее , ну и ценовая категория чуть подороже чем предыдущая халява ))) проститутки Киева за 400 грн. хотя тоже бюджетный вариант . В доступных опциях ( интим услуги ) присутствует анал . кто любитель флаг в руки . Все пожалуй , пару слов для поисковиков : проститутки Киева , недорогие шлюхи Киев . Ну и отзыв отметившегося у оной индивидуалки товарища :

 Доброго дня, шановне товариство!
дівчина була знайдена на сайті знайомств «Укрго». Вона там регулярно розміщує свою об’яву. Фото там її, але воно абсолютно не інформативне, тому його прикріплювати сюди немає сенсу.
отже, зідзвонилися, відповіла якимось переляканим голосом, на питання чи можемо ми сьогодні поєбстися в найближчий час, вона почала мені розповідати, що зараз не може, бо треба ще щось з їжі приготувати і ще якісь особливості свого існування почала мені розповідати! все це мене насторожило, але думка, що профі такого б ніколи не сказала, дала мені підстави подумати, що вона і правда ІНДІ і я розфантазувавшись про майбутній процес слухав далі її бред! уважно все вислухавши, домовився про час та місце. приймає мабуть на зйомній квартирі хоча ХЗ! квартира в районі метро Тараса Шевченка (Поділ). прямо біля метро, що дуже зручно! для тих, хто на машині: місце знайти для ваших коней там теж можна.
По приїзду зідзвонилися і вона мене впустила.
Про «местоимения» можу сказати, що хата не убита, з певним ремонтом, досить затишна, у ванній кімнаті є все необхідне для помивки + я помітив Хлоргекс!!!! це мене порадувало! значит знає основи гігієни:)
Щодо ТТХ: так як фото було в стилі зебри (чорно-біле) + зроблене ззаду + поганої якості, то оцінити на схожість можна було лише загальні ТТХ! але можу сказати, що фото її (тату видало)! що мене привабило на фото так це фігура! люблю маленьких і худеньких! вона саме така. Дуже боявся побачити обличчя:) коли побачив, то страхи розвіялися — воно виявилося симпатичне (зразу скажу, що не красавіца, але симпатична)! хоча мені відразу стало зрозуміло, що 27 років (як вона писала) їй було давно! думаю їй десь 32 — 34. з розмови зрозумів, що має сина, але вже дорослого + чоловік теж якийсь непутьовий в неї є…
по фігурі: груди першого розміру, не упругі, щодо форми, то вона не найгірша, соски «живі» і маленькі.
зріст бриблизно 160 см. дуже маленька жопа, таке враження, що драв дівчину років 16 (це якщо в позі собачки)! мені сподобалося і не варто мене в педофілії звинувачуати:)! жиру як такого немає взагалі! також є тату над правим стегном — щось типу дракона.
в процесі діалогу були помічені не дуже гарні зуби! але не страшні! просто її золота коронка на верхній челюсті справа зверху мені відразу нагадала ворюгу з фільма «один вдома» в нього теж при посмішці вона блистіла:) цей нюанс картину особливо не псував! тому ми по черзі пішли в душ (тапок і чаю не пропонувала, але я і не просив) і перейшли до офіційної частини знайомства!
і тут почалися такі ненависні мною нюанси:(!!!
спочатку перед употреблением попросила гроші (а це великий «мінус»). потім почалося: так не хочу, так не можу, я вже втомилася…. коротше кажучи потрібно все казати і при цьому дуже наполегливо! коли натякнув, що варто було б мені яї полірнуть:), то вона 10 сек. полизала і назад на член насадилася! Міня загалом нормальна, видно, що вміє, але вона швидко втомилася і постійно намагалася допомагати собі руками (по яким відразу ж отримувала від мене удари).
так як жопа в неї це практично мій ідеал, захотів я на неї подивитися вже поближче + трохи треба було розім»яти їй ШГ перед користуванням ним:) і перекинув її в 69 (на що вона почала лепетати: «шо ВИ робите»)! я на це не зважав і методично розминав ШГ! Воно у неї робоче, але при цьому не розношене! сторонніх запахів не помітив.
процес розминання пройшов успішно + міня набридла і я її запросив на скачки! знову почала казати, що так не любить і що в неї не виходить … в результаті насадив я її таки на себе, ми так поскакали менше хвилини і я перевів бійця в ШГ. ну далі хвилин 25 я її мав як хотів в ШГ. не знаю чому але сподобалося, коли вона з метою перепочинку брала бійця відразу після ШГ до рота і потім (після нагадування) з рота переводила в ШГ.
великим мінусом цього всього стало те, що вона в один з моментів, коли я втратив пильність полізла цілувати мені шию і поствила мені засос!!!! а це взагалі АХТУНГ для одруженого комрада! так що будьте уважні!!!
прикинувши по часу, що пора кінчати щоб був час для другого разу я змінив отвори і пристрелив її в голову.
і тут почалося … серветки немає, през знімав сам, вона ж вхопила відразу телефон і попиздя…ла на кухню і на мене уваги «0»!!!! я пішов в душ, вертаюся і натякаю, що хачу любві, масаж і т.д. у відповідь мороз!!! я реально в ахує! залишалося ще 20 хв. часу! і вона заявляє що в мене вже немає часу і мол Па Па! я їй кажу що ніфіга і хочу любві! а вона каже, що вже не хоче! я знову в ахує! ну не даш же їй в морду і гроші вперед вже віддав!
ну тоді кажу давай частину бабла назад! воне на це не велася, але я її переконав… в результаті забрав частину і пішов з зіпсованим настроєм додому!
якщо підсумувати, то почали добре, а закінчили як завжди….
Загалом не рекомендую, але якщо така фігура подобається, то варто домовлятися на 30 хв., відтрахати її і спокійно піти восвоясі… + бажано провести перед початком лікбез щодо правильного відліку часу!!! бо в неї є з цим проблеми!
Итого :
ТТХ (тактико-технические характеристики) — 4- (мінус за сіські, тату + зуби)
КС (классический секс) — не розпробував за 30 сек:)
МН (мин нет) — «3+»
Отношение к клиенту — «2+» — вона ставилася до мене абсолютно індиферентно!!! я реально в шоці….
ШГ (шеколадный глаз) — «5 -» (мінус за пасивність)
ЦВ(цена вопроса) — 400 грн./год (враховуючи взаємозалік в кінці) а так просить 400 за орал + класику і доплату за ШГ у розмірі 100-200 грн.
Пойду ли я еще? — ні не піду! хоч її ШГ мені і сподобалося, але ставлення в неї неправильне до роботи! тому більше туди ні-ні.

138
КАК НА СЧЕТ ЭТОЙ ?  Ира, контора по вызову, проститутки Киева

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
киевские проститутки
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x