Юля, 40 років, Львів

0
(0)
фото повії

фото


цінова категорія: повії Львова за 1000 грн.
Всім привіт. Знайшов цю даму на укрго. Зустрічався з нею кілька місяців назад, але відгук написати руки дійшли тільки зараз. Приймала на квартирі біля Магнуса, квартира чиста, нормальна.
Дамі років 40, явно присутня лишня вага як на її ріст, груди великі, але далеко не першої свіжості. Сосе нормально, мені сподобалось. В сексі нічого особливого. Сподобалось як стогне, дуже правдоподібно і театрально. Робить все щоб швидше кінчив і залишив її в спокої.
Відчувається величезний пробіг в своїй сфері. У Львові її не грав хіба що лінивий, про що сама і натякнула. Компресія взагалі відсутня як наслідок постійного потоку клієнтів.

Тьотка взагалі то так нічого, але відношення не сподобалось. Таке відчуття що ти її щось винен. Зверхність у розмові, типу якщо б не прийшов ти, то прийшов би інший, ну і що ти маєш бути щасливий що вона тобі дала.

Після зустрічі подивився інші її оголошення. Часто міняє номер телефону. Почитав відгуки на її попередні номери. Якби це зробив до зустрічі, то напевно до неї не пішов би. На момент зустрічі її номер був 0995579551 . До речі всі коментарі по цьому номеру видалені, або закриті.

ВД повії – 3

МИ – 4

МН – 4

КС – 3

АС – є за доплату

МБР – є за доплату

ЦВ — 1000

Чи піду до неї ще? Ні. Відношення бажає бути кращим, та і за такі гроші є молодші і кращі.

440

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
9
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x