Оля, 27, индивидуалки Львова

0
(0)
проститутки львова фото

фото


Ценовая категория: проститутки Львова за 1200 грн.
Параметри: 48кг/167см (Реал, як не дивно. І фото постить виключно свої)
Був у неї не раз, і однозначно завітаю ще.
Пригадався перший візит )) Якось так склалось, що давненько не гудів з жрицями кохання. А тут чото крокодили не ловляться, кокоси не ростуть ніхрєна, таргани в голові збунтувались. Словом, жопа повна, і без комфортних ручок. Єдина надія на допомогу доброї феї.

Довго вибирав на Укрго. Бо крокодилів я ловити люблю, але коли вони мене — якось нє. Ну і розплідники останніх не приваблюють ніразу — тіпа не спортивно.

Ок, передзвонив. Від шанцона замість гудка трохи покоробило )) Приємний голосок прощебетав куди приїхати … На місці.

Зайшов в під’їзд. Відкрила дівчинка … симпотна… всміхається приємно так. А за першими дверима ще кілька. От же гадство каварне — таки салон. Ну думаю, сонце, подивимось кого ж ти мені зараз запропонуєш на вибір. Сонце завело ще за одні двері, і я догнав, що не все так хєрово … просто квартири з спільним коридором. Хата не шикарна, але комфортна, затишна і ЧИСТА.

Придивився до сонця … О! класна, мнюня, тонюня — мій типаж. Фото і параметри — реал, що велика рідкість))). Таргани переглянулись і одноголосно проголосували «ЗА».

Познайомились. Контакт налагодився якось моментально. Запропонувала душ (рушники, тапки … все на місці) Ну без попереднього душа я до дівчаток не ходжу. Пірнули в ліжко.

Міня — взагалі бомба, аналогів пригадати не можу. Класика … гмм … класична, з хорошою компресією. На стелі не пробували ))) Секс справді любить. І без всяких там награних «Ой я щас кончу» з закатуванням очей))) Не перепрацьовує, що видно навіть по активності на всім нам відомому сайті. З часом, доречі, не дурить і будильника на телефоні не ставить, як дехто))))

Все в захисті, МБР — ні за які гроші. Допів нема, НІЯКИХ. Спєцом для любителів — страпона також, а пульт від тєлєка хоч великий і кросівий, але металевий і, сцуко, холодний))))

Алкоголь не вживає, від слова «взагалі». Що з одної сторони — пічалька, бо з задоволенням прихопив би в гості якогось дрінка для покращення настрою)). А з іншої … ну самі розумієте.

Атмосфера і відношення такі… реально забуваєш, що ти тут за бабло і через визначений час доведеться сказати «adios, сонце». Звісно ж, таке відношення не до всіх. Тут дівчинка розумна і з характером))) Навіть якщо прорвався чудом через фільтр телефонної розмови, є всі шанси нарватись не на веселу і позитивну фею, а дуже навіть ацкого сотону. І вилетіти за двері через 5 хвилин. Якщо ідьйот, хамло або корона стелю шкрябає.

І до, і після був багато де. І тільки сюди виникло бажання зайти ще раз. Взагалі, мала з тих яких нікому не показують і тримають для себе. Ех, шкода не олігарх))

Зараз переїхала в район Аквапарку.

ВД проститутки — 5/5
МИ — 4/5
интим услуги :
МН — 5/5
КС — 4/5
АС — нема
МБР — нема
ЦВ — 1200

177

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
3
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x