Оля, 27, Львів біля аквапарку

0
(0)

фото

телефон проститутки обязателен !
Знайшов анкету на укрго, було пів годинки. Перетелефонував, підняла приємна дівчинка, запитав чи через пів години буде зручно, сказала щоб підходив. За пів години домовились на 600грн. Підійшов до будинку, набрав, сказала ще 5хв, не встигла одягнутись. Постояв під будинком хвилин 5, добре що погода була хороша) Передзвонила, сказала підніматись. Зустріла дівчина в халатику, зайшов, поцілувала в щоку. Запропонувала ванну, чим так і не скористався, був тільки з душу. Квартира середня, для справи підійде.

Зайшли в кімнату, закрила двері, попередила що в сусідній кімнаті сусідка, яка такими справа не займається. Сусідку майже не чув, не мішала. Розрахувався, поки все дістала попиталась як там погода, поговорили, приємна до розмови.

Перейшли до справи, роздягнувся до трусів, сама підійшла і почала цілувати в губи, без язика, під час ласок заігрувала. Зняла труси і понеслась.

Мінет не ідеальний, але на 8\10 буде. Зняв білизну і поїхав. Почав з стандарту місіонерської. Не роздовбана, все гаразд. Потім перевернув раком так і закінчив. Озвучка на 9\10. Груди маленькі, але як то кажуть кожному своє. Попа хороша, шкіра дуже ніжна, приємна на дотик.  За часом не слідкувала. Обовязково зайду ще)

  • ВД — 9\10
  • МИ — 7\10
  • МН — 8\10
  • КС — 9\10
  • АС —небыло
  • МБР — небыло
  • ЦВ — 1400 час\600 пол часа
135

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
7
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x