вроді Анджеліка но не факт. м.Львів

0
(0)
львовская индивидуалка Анжела

фото

тел.
ценовая категория: проститутки Львова за грн.
номер чистий, ніде не світився взагалі !, прошуршав по всіх своїх закритих канал по пошуку людей, базах, де зливают або посторонні програми мають доступ до котактів абонемента.
Район — центр міста, біля Готелю Львів, позаду Кумпеля. вул. 5, вулиця Князя Мстислава Удатного, Львів, Львівська область, 79000
Мій відгук — це мій 1-й відгук в житті на таку тему, я зараз трохи на емоція, тому строго не судіть,
не можу мислити холоднокровно, бо для мене це був рай + в попередній день був корпоратив, не відійшов, спав мало, розсіяний та неуважний трішки.
І так, мій малюск не давав покою, я був голодний тиждень, шуршав по укрго та кексу (це відзеркалення укрго — зручно по телефону шукати). Найов купа номерів, половина були заняті, попав на цю дівчику. Вирішив ризикну, хоть її пост був на рос. мові, поздвонив, голос приємний, дівчинка =) 1200 за годинку класики без всякої херні. Прийшов, зустріла біля підїзду, відкрила двері, зайшли до хати, по дорозі жартувала і казала що у Львові складно з квартирами а в потоному будинку скриплять сходи. При вході у квартиру біля дверей стояла валіза, видимо недавно приїхала. Берлога нормальна, мінімалізм йопти, нічого лишнього. Гроші кинув на вікно зліва при вході. В руки не взяла, сказала речі брати із собою в кімнату, зайшли, потринділи 1-2 хвилина, я пішов в душ, в сусідній кімнаті була подружка але мовчала, її не бачив. Вийшов з душу, вона сказал, що швидко теж збігає, вона роздягнулась та вишйла з душу дуже швидко !!!!. Тут і почалось. Стояли, обнімались, поціловувала мене, а я кажу — а мене, чи я сімпотний і т/д/ вона зрадістью, лизались десь 3-4 хвилини, скажу чесно — я не цнотливий, но це були мої перші реальні поцілнку в губи / покусування та з язиком (мене смутило чи це зі всіма чи мені фартануло бо жриці коханя таким не страдають взагалі, їм би аби шидше кінчив і свалив). Було ще трохи прелюдій, я стояв, вона наділа презик, я попросив ще лубриканта, люблю коли слизько і давай її смажити. Раком, боком і з підскоком. І на животі і на спині і на мені і собачкою / ложкою, час від часу 20-40 сккунд цілувались. Як я зрозумів, вона любить по жорстокіше і запропонувала на столі. Я думав інфаркт мене хапне, бо був втомлений, спрага замучила після корпоратива, десь 45 хвилин маринував її і нарешті кінчив. Обернулась, поцілувала. Далі була легка розмова з нею, так би мовити ні про що. Дивно, що вона не розпитувала скільки років, де працюю і т/д/ Взагалі персональний данних не питала, я спробував її щось запитати, но вона так хитро переключала розмову що я навіть не зрозумів що відбулось (в мусарній такий підхід використовуюсть при навчанні людей мені розповідали)

Опис дівчинки — не висока на ріст, десь 165 напевно, до губ ми один одного діставали, но хотілось ще б 5 см їй до росту, я орел просто високий. Худа / струнка / без лишної ваги, догялнута, манікрю гарний, татушки па правій руці на пальцях такі дрібні. На укрго її фотки були зроблені добре, але вона чомусь ховала праву руку де були татушки на пальцях. Дівчинка симпота, розумна, комунікабельна, емоційна, на укр та рос мові говорить свобідно і краще за мене, навіть мене від суржика випарвляла. Волосся теж гарне, доглянуте, єдиний мінус, котрий вона мала — це груди 1-го розміру, такі маленькі бугорочки, скражилась на них =))). В розмові я звичайно тупив трохи, тому не зміг якось хитро щось випитати. Дівчинка з життєвим досвідом більшим ніж у мене задрота (не тільки красива але і розумна, ну і хитра, майже всі жінки хитрі). Де тільки такі водяться, хотів би таку мати.

Чесно кажучи, я собі самооцінку підняв огогого біля неї, але водночас і трохи вона мені її і опустила =) Висновки я зробив, досвіду набрався, мені є ще куди вчитись та розвиватись та пробувати менше тупити. Залишила приємне відчуття в душі, сподіваюсь не влюбився. Відчуття що в цьому житті мені більше нічого не треба, знаю, я зараз на емоціях і складно про таке говорити, сподіваюсь за декілька днів попустить та вернусь в рівновагу назад.

ВД проститутки — 5/5
МИ — не зрозумів що це — место (админ)
интим услуги :
МН — 4+/5
КС — 5/5
АС — казала що ніколи (думаю колись змінить думку =))
МБР — не було, але вроді може …
ЦВ — 1200

имя автора — JustForNetFun

138

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
1
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x