невідомо, 28, Львів

0
(0)
фото проститутки

фото

тел.
ценовая категория: проститутки Львова за грн.
Коротше, не розібрався як фото закидати, даю ссилку Індивідуалка на виїзд, місця свого немає.
Заїхав в гості дружбанчик давній, після енного випитого горючого почали форсити укрго на рахунок тєла, щоб ним порухати. Відгукнулась малая яка непроти була того щоб її і двоє одночасно дьоргали так і по черзі. Хотіла з кожного по 1 тис за півгод, поторгувались за 800 з кожного плюс таксі 300, так як тєло працює тільки на виїзд.
За півгод обіцяла прискакати кабанчиком до нас. Ну голос вообше мені сподобався, приємна така, алкоголь всередині почав уявляти чуть-лі не топ-модель по-українськи). За півгодини відзвонила, пішов зустрічати, з таксі викотився колобок десь метр 60-65 см і вагою поза 70. Ну на лиці вроді симпатична (не виключаю дії горючого на мої уявлення про її вид), думаю хер з ним, бомбілі дав бабло і повели тєло. В душ зайшла тільки роздягнутись казала вдома милась, нас не заставляла йти в душ, то і пох. Розрахунок і перший пішов кентяра, я на кухні зробив кофейку собі і охуївав як вона за стіною стогнала, думаю ну піпец пацан красавчик)
Через півгод мій захід. Вона в душ, підмилась, я вже лежав чекав. Коротше, вона зрозгону на мого малого і давай заглотувати без резини, не встиг поняти що до чого, думаю заіпісь МБР бездоплати норм. Отсос такий собі, щось там чмакала, але райони не вилизувала каштани тоже ні. Натянула през залізла зверху і я чую ого, член ніби попав в міжгалактичний простір, опше тертя нема, пострибала трохи, сіськи над головою літали як вим’я, десь 4 розмір, ну такі собі, один плюс що великі. Виліз я на неї, не встиг запхати вона вже стогне так що сусіди чують, коротше наіграно що перебор, аж смішно було , мені) тренія — ноль, кажу давай соси бо ну нах. Подрочив її головою, хотів ще врот пустити, але тєло увернулось. Коротше, такоє, хіба для тих хто любить покрупніше, поширше. Кенту казала, що з Волині приїхала, хз. Телефон в неї наярював постійно, хоча не базарила під час шпілі. Кент питав чи в задні двері дає, то казала нє.
ВД — 3, то з натяжкою
МИ — нема свого
МН — 3,
КС — 2, дира ще та
АС — недає
МБР — зробила без доплати
ЦВ — 800 грн півгодини

136

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сожалеем, что вы поставили низкую оценку!

Позвольте нам стать лучше!

Расскажите, как нам стать лучше?

Подписаться
Уведомить о
киевские проститутки
👤 ВХОД И РЕГИСТРАЦИЯ
2
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x